La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, visitarà aquest divendres, els municipis de Tordera, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Mataró, que es van veure afectats pel temporal Gloria


La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, visitarà aquest divendres, 28 de febrer, els municipis de Tordera, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Mataró, que es van veure afectats pel temporal Gloria. A Mataró, Núria Marín també inaugurarà l’exposició organitzada per l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació “Qüestió de temps” sobre el canvi climàtic.

La president iniciarà el recorregut per la comarca del Maresme a les 10:00h del matí a Tordera, on serà rebuda a l’Ajuntament pel seu alcalde i diputat de Cultura de la Diputació, Joan Carles Garcia Cañizares. Després de signar el llibre d’Honor del consistori, farà un recorregut peu per zones afectades pel temporal.

A les 11:00h, a Malgrat de Mar, serà rebuda per l’alcalde, Joan Mercader i el primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, a la carretera BV-6001 des d’on farà un recorregut en cotxe per les zones afectades com el pont del riu Tordera entre Malgrat i Blanes i la zona de càmpings del municipi.

Posteriorment, a les 12:00h, a Pineda de Mar, a l’estació de Renfe amb el passeig Marítim, serà rebuda per l’alcalde, Xavier Amor i altres membres de la corporació municipal, des d’on iniciaran una passejada a peu per les zones afectades del passeig Marítim.

A les 13:00h, a Mataró, la presidenta serà rebuda a la plaça de Santa Anna per l’alcalde, David Bote, juntament amb el regidor de Transició Energètica i Sostenibilitat i diputat de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació, Xesco Gomar, i els portaveus dels grups municipals.

Núria Marín inaugurarà l’exposició itinerant “Qüestió de temps” organitzada per la Diputació de Barcelona sobre els efectes del canvi climàtic, instal·lada a la mateixa plaça de Santa Anna.