Ja està en marxa el procés electoral per optar a la presidència del CEEB Tordera


Tal i com van informar a través de les xarxes oficials del club, el CEEB Tordera ja ha obert el procés electoral per optar a la presidència de l’entitat. Amb un mandat gens fàcil on l’objectiu principal ha estat reduir el deute generat per l’anterior equip directiu, arran de greus problemes econòmics a la caixa del club, la junta actual tanca la gestió amb l’endeutament gairebé eixugat i amb el repte complert de tornar a consolidar els fonaments del bàsquet torderenc. Així ho manifestava pels micròfons de Ràdio Tordera el fins ara president Dídac Abellan.

Abellan ceeb eleccions 1

Abellan reconeixia que havien tardat massa en deixar llestos els comptes però que la xifra de deute superava els 30.000€ i no s’esperaven la situació real de la institució.

Abellan ceeb eleccions 2

Tant el fins ara vicepresident Quim Brugués, com Dídac Abellan van confirmar que ja han presentat la seva candidatura per optar a la renovació.

Brugues abellan ceeb eleccions 3

Pel que fa al procés electoral fins el 29 de febrer es poden presentar candidatures per optar a la presidència i el dilluns 2 de març es procedirà a fer l’assemblea general, votacions (en cas d’eleccions) i constitució de la nova junta.