EL SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT, RAFEL NIUBÒ PRONUNCIARÀ DEMÀ UNA XERRADA SOBRE LA CONSTITUCIÓ EUROPEA.


El Secretari General de l’Esport, Rafel Niubò, pronunciarà una conferència, demà dimecres 26 de gener a dos quarts de 9 a l’Auditori del Teatre Clavé, sobre les raons d’ERC per defensar el vot en contra de la proposta de Tractat pel qual s’instaurarà una constitució per Europa.
Niubò repassarà també els moments més importants de la seva trajectòria al govern de la Generalitat, com a màxim responsable esportiu, com la victòria de la Selecció Nacional d’hoquei al Mundial B de Macau, o la situació actual del procés de reconeixement oficial de les diferents federacions esportives catalanes en l’àmbit internacional.

La conferencia amb Rafel Niubò, serà dimecres, a dos quarts de 9 del vespre al teatre clavé.