Comencen a reparar les motes de la Tordera a Hostalric


Foto: Agència Catalana de l’Aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat els treballs per a reparar els danys causats pel temporal Gloria ara fa un mes. Tot i que després del temporal ja es van fer actuacions de retirada de vegetació i desobstrucció de ponts en alguns municipis gironins, aquesta setmana han començat les actuacions per a reparar les motes del riu Tordera al seu pas per Hostalric (la Selva) i del riu Ter al seu pas per Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

A Hostalric, s’actuarà en un tram d’uns 950 metres (i superfície total de 1.000m2) del riu Tordera a la mota del protecció del camí fluvial de les Hortes que coincideix amb el talús del marge esquerre del riu i que arran dels aiguats ha patit diversos danys. El pressupost estimat per aquesta actuació és d’uns 40.000 euros i es preveu que els treballs tinguin una durada mínima de dos mesos.