IniciAppObertes les inscripcions per participar en la 13a Fira del Món Geganter...

Obertes les inscripcions per participar en la 13a Fira del Món Geganter de Tordera

Les inscripcions per participar en l’espai firal de la Fira del Món Geganter ja s’han obert. Aquest esdeveniment, que té l’objectiu d’acostar el món geganter a tots els públics, se celebrarà a Tordera els dies 4 i 5 d’abril. Les sol·licituds es poden formalitzar en aquest enllaç fins al 29 de febrer.

Els expositors estan pensats perquè els ocupin constructors de gegants i imatgeria, luthiers, colles de geganters, coordinadores i empreses de serveis d’organització i esdeveniments o relacionades amb la cultura popular tradicional i el món geganter. La Fira del Món Geganter, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 d’abril, coincidirà amb la celebració de la Fira Mercat del Ram de Tordera, i s’ubicarà al Parc Prudenci Bertrana.

L’edició d’enguany comptarà amb diversos tallers de formació, conferències, activitats infantils, un concert-vermut amb el duet Criatures i un espectacle nocturn teatralitzat amb gegants que recrearà la llegenda de Les calderes d’en Pere Botero. El concurs d’Instagram El Fet de la Fira, que va estrenar-se l’any passat, es mantindrà. Els premis pels guanyadors seran cupons de descompte que podran fer servir a l’espai firal.

Per a més informació sobre les bases de participació la 13a Fira del Món Geganter, podeu consultar la web o enviar un correu a l’adreça expositors@firamongeganter.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES