Es busquen figurants de Tordera per participar en la nova producció de Cinemart “Arethusa”


L’Associació Cinemart de Pineda fa una crida a la ciutadania de Tordera a participar en ser actors i actrius per al seu proper projecte  que es vol estrenar el mes de juliol de 2020. El treball estarà centrat en l’època romana i l’aqüeducte de Can Cua, entre altres.

Serà una comèdia i s’anomenarà Arethusa. Entre diverses localitzacions al Maresme, l’entitat filmarà al paratge de Sant Ponç de Tordera. Marçal Mora, director del projecte, explica què els va agradar del paratge torderenc.

cinemart 1

Mora ha dit que busquen figurants per aquesta escena, així la descrivia.

cinemart 2

El rodatge a Sant Ponç serà el dissabte 7 de març. Els interessats en fer de figurants a la pel·lícula us podeu posar en contacte amb la productora en el correu cinemartpineda@gmail.com o a la web festivalcinemart.com