Èxit un any més a la celebració del Carnestoltes de Tordera


Un any més, la celebració del Carnestoltes a Tordera va omplir de gent tots els carrers de Tordera on un rècord de participants. L’organització xifra en 500 participants a la rua, on cal sumar-hi els assistents sense inscripció.

La rua de carnestoltes va sortir a les 17.30 h des de l’Avinguda Països Catalans i va acabar a la plaça de l’Església. Llavors es va fer l’entrega de premis, conjuntament amb la xocolatada que va oferir l’Ajuntament de Tordera i la Comissió de Festes a tothom qui va voler. Enguany, i com a principal novetat, la festa va continuar fins la 1 de la matinada a càrrec de l’empresa d’esdeveniments “Viva la pepa”, que també va ser ben rebuda pels torderencs i torderenques.

Els guanyadors d’enguany van ser els següents:

Categoria Individual i Parelles:

 • 1r premi: Satires
 • 2n premi: Florida
 • 3r premi: Ironman

Categoria petits grups:

 • 1r premi: Tribu de colors
 • 2n premi: Supercalifragilísticoespialidoso
 • 3r premi: Mini Bots

Categoria petites comparses:

 • 1r premi: Tribu de llum
 • 2n premi: Natura
 • 3r premi: Chimi Churri

Categoria comparses:

 • 1r premi: Aladí
 • 2n premi: Colla passigolla
 • 3r premi: Autos de xoc

Premi a la Millor Carrossa: Natura

Premi a la gresca: Imagine Dragons.

El regidor de Cultura, Josep Llorens feia una valoració molt positiva de la rua.

balanc carnaval 1

Llorens destacava el bon resultat de la festa posterior, novetat d’aquesta edició.

balanc carnaval 2

Per altra banda, ahir el matí, el veïnat de Sant Pere també va celebrar, com ja és tradicional, la seva rua de Carnestoltes. Un bon nombre de públic va acompanyar els participants pels carrers del veïnat. El recorregut va finalitzar a la pista poliesportiva amb l’entrega de premis.