El CPTordera suma un triomf important al parroquial i el sènior femení acabava perdent a la pròrroga


En una jornada marcada pel descans de carnestoltes amb la majoria de les competicions esportives, només es van jugar dos partits dels primers equips torderencs.

El pavelló dels Països Catalans va acollir el dissabte a la tarda la jornada 18 de la primera catalana femenina. El sènior femení del CEEB Tordera va rebre el bàsquet safa claror de Barcelona. En un partit on les torderenques van anar per darrere al marcador, les verdes van forçar la pròrroga i finalment les barcelonines van sumar el triomf per la mínima 80-82.

El CPTordera també va jugar a casa el dissabte a la tarda. Davant un parroquial immers amb la festa a l’exterior del carnaval, les bones vibracions també es van viure a dins. Gran partit dels grocs i vermells que van anar per davant al marcador en tot moment .Van veure perillar la victòria amb el 3-2 de l’Alpicat en els últims minuts, però els de Xavi Gonzalez van transformar el definitiu 4-2. Amb una zona del descens molt apretada, ara mateix són fora a només dos punts dels llocs del descens.