Aquest diumenge el PA Tordera lluitarà per tornar a pujar al podi del campionat de Catalunya de grups xou i quartets


El proper 23 de febrer, el Patinatge Artístic Tordera participarà al campionat de Catalunya de grups xou i quartets després d’haver-se proclamat campió de Barcelona en la modalitat de xou júnior per tercer any consecutiu. La competició, que tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida, reunirà els millors grups de cada territorial que lluitaran per aconseguir una plaça al campionat d’Espanya.

La temporada 2019, el PA Tordera va aconseguir pujar al podi català per primera vegada i es va fer amb la medalla de bronze amb la coreografia 112. Enguany, volen ser més ambiciosos i intentar lluitar per la primera posició.  Juan Carlos Herrero, president de l’entitat, explica que els agradaria aconseguir que, per primera vegada, un club de la territorial de Barcelona es proclamés campió de Catalunya en aquesta modalitat.

Herrero aspiracio 1

L’originalitat és una de les característiques de la coreografia que han presentat aquest any amb el títol “Let’s play. Qui es quedi amb la salt… tindrà un mal final. Que comenci el joc!”. Les patinadores simulaven ser unes panotxes que s’anaven passant la sal fins que l’última explotava. Herrero explica d’on prové la idea.

Herrero tema 2

En aquesta competició les torderenques es tornaran a veure les cares amb el Reus Deportiu, actual campió d’Espanya i Europa i que aquesta temporada s’ha tornat a fer amb l’or al campionat de Tarragona. També amb el Bescanó, subcampió de Catalunya i Espanya l’any passat. Tot i això, l’equip gironí no ha començat la temporada amb bon peu i parteix de la cinquena posició territorial després de no aconseguir revalidar el títol de campió de Girona. Herrero explica quins són els seus objectius que sempre es marquen, al marge dels resultats.

Herrero objectius 3

El grup júnior del PA Tordera posarà rumb cap a Lleida el dissabte a la tarda i competirà diumenge a les 19:15. Les torderenques tornaran a sortir en darrera posició, d’un total de 17 clubs d’arreu de Catalunya, just després del seu principal rival, el Reus Deportiu. La competició es podrà seguir en directe a través de la plataforma Xala! i a través de les televisions locals de La Xarxa.

A banda de la plaça per l’espanyol, aquesta competició determinarà els tres equips que participaran al Catalunya Stars d’enguany. El PA Tordera va guanyar l’edició anterior de l’espectacle del patinatge artístic català amb l’equip blau.