Aquest diumenge set patinadores torderenques competiran al campionat de Catalunya de grups xou representant el Malgratenc i el Llagostera


A banda de les integrants del PA Tordera, set patinadores torderenques més també participaran al campionat de Catalunya de grups xou i quartets que tindrà lloc aquest cap de setmana al pavelló Barris Nord de Lleida representant el Club Esportiu Patinatge Artístic Malgratenc i el Club Patinatge Llagostera.

Pel que fa al Malgratenc sis de les 16 integrants del grup de xou júnior són patinadores torderenques. Concretament, es tracta de la Núria Bazán, la Marina Ruiz, la Berta Roig, la Maria Solé, Lídia Codolà, l’Abril Galera i la Yaiza Cordoba. Aquesta temporada han presentat la coreografia “De 7:00 a 21:00. Enfilats als teulats iniciem la jornada amb les ganes que es transformi en joc”, amb la qual van aconseguir la cinquena posició al campionat de Barcelona. Al campionat català, patinaran les primeres d’un total de 17 grups d’arreu de Catalunya, entre els quals el PA Tordera. La competició començarà a les 19:15 hores.

Pel que fa el Club Patinatge Llagostera, entre les integrants del seu grup de xou petit hi ha la Maria Romaguera, vinculada a la secció de patinatge del Club Patí Tordera. Les gironines van aconseguir la quarta posició al campionat territorial amb una coreografia titulada “Insectívores. Som les excèntriques caçadores del regne vegetal. Cridaneres, exòtiques i depredadores. Trampes perfectes que atrauen els insectes a una mort segura”.

La competició dels grups petits començarà a les 16:00 hores i les de Llagostera sortiran en desena posició d’un total de 18 grups.

El campionat de Catalunya de grups xou i quartets es podrà seguir en directe a través de la plataforma Xala i també es retransmetrà per les televisions locals de La Xarxa.