Fotoclub Tordera prepara un curs d’iniciació a la fotografia


Fotoclub Tordera organitza un curs d’iniciació a la fotografia a càrrec del president del Fotoclub Xavi Llop. Aquest curs va adreçat a aquelles persones que volen assolir els coneixements essencials per poder realitzar fotografies de qualitat veient aspectes de la càmera i la composició. Xavier Llop, ens explica algunes de les coses que s’aprendran en aquest curs.

curs fotoclub 1

El curs es farà els dissabtes 7, 14, 21, 28 de Febrer de 10.00 a 12:00h. El preu per socis és de 25 euros, i per no socis de 50 euros. L’entitat ha engegat una promoció 10è aniversari per no socis amb un descompte del 30% per les primeres 5 inscripcions.

Per mes informació podeu visitar la pàgina web del Fotoclub de Tordera, https://fotoclubtordera.cat/. O enviar un correu a cursosfotoclubtordera@gmail.com.