Les ràdios de l’Alt Maresme presenten un programa sobre el temporal Glòria als premis Ràdio Associació


Les emissores locals de Tordera, Pineda, Calella, Malgrat i Palafolls han presentat una candidatura conjunta a la vintena edició dels premis Ràdio Associació.

En concret, es presenta el programa “Temporal Glòria: La cobertura de les Ràdios Locals de l’Alt Maresme” dins la categoria Millor Programa de Ràdio Local. El Temporal Glòria va suposar un gran esforç professional i desplegament informatiu dels mitjans locals de l’Alt Maresme al servei de la ciutadania, amb una visió no només de ràdio sinó també multimèdia. Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio ens hem trobat les cinc emissores municipals per valorar la tasca informativa i col·laborativa d’aquells dies i el punt d’inflexió que ha suposat.

Els guanyadors es faran públics en roda de premsa el proper 3 de març. La gala de lliurament de premis –presentada pels Òscars (Andreu, Dalmau)- es farà el dimecres 25 de març, a 2/4 de 8 del vespre a la SALA TEATRE del CCCB.