Blanes demana al Govern la gratuïtat del tram Tordera-Arenys de la C-32 fins que no acabin les obres del tren i la carretera


Blanes ha demanat al Govern que faci gratuït l’últim peatge de la C-32 fins que no acabin les obres del tren i de la carretera Gi-6031 que van quedar afectades pel temporal Gloria. Això significaria, almenys, deu mesos ja que és el termini que ha fixat Adif per reconstruir el pont que va cedir amb la llevantada. De fet, des de l’Ajuntament selvatà calculen que uns 2.400 usuaris que abans anaven amb tren, ara ho fan amb cotxe. En concret, el batlle de Blanes Àngel Canosa ha demanat que des de l’entrada a Tordera fins a Arenys de Mar no es cobri. Canosa ha recordat que “és el més econòmic” dels tres peatges que té aquesta autopista. Són declaracions a l’ACN.

canosa c-32

De fet, Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera va dir a principis de mes hi ha la possibilitat de posar un bus directe de Tordera a Barcelona, una opció que s’està estudiant.

alcalde situació tren 2

Si tot va sobre el previst, el pont del tren entre Blanes i Malgrat de Mar entrarà en funcionament durant la primera quinzena de desembre. Les obres preliminars ja han començat i el cost estimat de l’obra és d’uns 8,5 milons d’euros.