El Club Judo Tordera participa a la Supercopa de Catalunya amb set esportistes


El municipi de Falset va ser l’escenari aquest dissabte de la celebració de la Supercopa de Catalunya de Judo. En total set judoques del Club Judo Tordera van participar-hi. Per aquesta ocasió els resultats no van acompanyar massa i no es poder certificar cap podi en aquesta cita. Joan de la Torre mestre i coordinador de l’entitat va explicar ahir al vespre en el Show dels Esports, que van anar condicionats pel procés del pesatge abans de la competició.

De la torre supercopa 1

De la torre detallava la participació dels seus esportives a la Supercopa de Catalunya.

De la torre supercopa 2

Participants:

Categoria Cadet

  • Francesc Ramos

Categoria Infantil

  • Genís Mas
  • Javi Benavente
  • Jan Isern
  • Pau Prado
  • Pau Pérez
  • Carla Masferrer