L’Esplai de la Gent Gran de Tordera renovarà la seva junta els propers mesos


La Teranyina, el programa d’entrevistes a les entitats torderenques, parla amb Miquel Pujol, president de l’Esplai de la Gent Gran de Tordera perquè faci una valoració de l’any 2019 i expliqui les novetats que hi haurà a l’associació.

Enguany, es renovarà la junta i Pujol, que porta nou anys al capdavant de l’esplai, deixarà de ser-ne el president a partir de l’assemblea general que tindrà lloc el proper 24 de març. La nova junta proposarà als socis un candidat a nou president i aquests podran decidir si l’escullen o no. Pujol valora molt positivament els anys que ha presidit l’associació.

Tall valoració

Des de l’esplai, impulsen diferents activitats dirigides a la gent gran de Tordera, com ara tallers de ball o d’informàtica. L’any passat, van posar en marxa amb èxit un nou taller de pastisseria del qual es farà una nova sessió aquest proper dijous. Pujol explica que l’activitat ha tingut molt bona acollida.

Tall taller de pastisseria

L’Esplai de la Gent Gran també és un espai intergeneracional on gent jove i gent gran comparteixen experiències i aprenen els uns dels altres. És el cas d’alguns alumnes de l’Escola Vedruna Tordera, que des de fa un parell de setmanes hi van per aprendre a jugar a billar o domino. Alhora, ajuden la gent gran a utilitzar els telèfons mòbils. Pujol valora l’experiència.

Tall Vedruna

Entre les properes activitats de l’associació hi ha el dinar de carnestoltes, que inclourà també un ball i un concurs de disfresses.