El CFTordera suma un triomf agònic contra el cuer de la lliga en el últim quart d’hora de partit i derrota de l’AR La Tordera


En aquesta jornada esportiva pels primers equips torderencs només han disputat la seva jornada el futbol i el rugbi ja que tant l’hoquei, futbol sala i bàsquet femení els hi tocava descansar. 
 
El dissabte a les 16:00h, el CFTordera va patir més del previst per superar el Celrà, l’últim classificat de la tercera catalana grup 16. Durant la prèvia ja s’havia parlat de la perillositat d’aquest enfrontament tenint en compte que el conjunt groc i vermell sempre li costa superar rivals de la part de baix de la taula. Finalment el guió es va mig complir, ja que els del gironès en el minut 75 van aconseguir posar-se per davant en el marcador fent l’1-2. A partir d’aquí, el Tordera li va tocar remar a contracorrent i gràcies a un gol ràpid en el 79 i posteriorment un altre al 88 van segellar una nova victòria al municipal d’esports que li permet seguir primer de la seva lliga. 
 
Pel que fa a l’Associació del rugbi la Tordera, amb moltes baixes sensibles en aquesta jornada, visitaven ahir al migdia el camp del Terrassa “B”. Finalment van caure per 53-29 marques.