L’Associació de veïns del Barri Vell proposarà instal·lar una càmera de seguretat al pàrquing del centre de la vila


L’Associació de veïns del Barri Vell confia que aquest 2020 s’instal·li una càmera al pàrquing del centre vila. Actualment, el centre del poble disposa de càmeres de seguretat als carrers Sant Ramon, Ciutadans, Puigvert i a la plaça Padró. Van ser els veïns qui, a través dels pressupostos participats van decidir instal·lar-les per sentir-se més segurs davant alguns focus de conflicte com ara intents d’ocupació. El president de l’Associació del Barri Vell, Jordi Riera avança que en l’edició d’enguany proposaran la instal·lació d’una càmera de seguretat al pàrquing del centre de la vila.

Tall cameres parquing

Aquest pàrquing dóna servei a molta gent del poble i cada dia s’hi produeix molt moviment de vehicles. Per aquest motiu, explica que una de les principals demandes que tenen és el seu manteniment i arranjament.

Tall arranjament

Riera fa una valoració positiva dels quatre anys de recorregut de l’associació així com del sopar popular que organitzen cada any per la festa major del poble. Un dels reptes sobre la taula ara és intentar organitzar una activitat lúdica paral·lela al sopar, enfocada a la gent jove per portar més festa al centre, tot i que el projecte encara es troba en fase embrionària i s’està estudiant qui l’hauria de portar a terme.