EL COL·LECTIU “EL RUSC” ÉS GUARDONAT AMB EL PREMI “SANT FÈLIX 2005” PER PART DE LA DELEGACIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ SOCIAL DEL BISBAT DE GIRONA.


El Col·lectiu “El Rusc” de Tordera ha estat guardonat amb el premi “Sant Fèlix 2005” que lliura la Delegació de Mitjans de comunicació social del Bisbat de Girona.
“El Rusc” ha estat escollit pel seu mètode de treball i de comunitat, inspirat en el model de l’Arca, en què les persones discapacitades psíquiques tenen un lloc on treballar i viure en família amb el taller situat a Sant Ponç i la casa “El petit príncep”.
Aquest reconeixement, ha engrescat al col·lectiu torderenc ha seguir treballant en la seva causa, tal i com assegura Pere Domenech.

Conjuntament amb la comunitat “El Rusc” de Tordera, també va ser guardonada l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la diòcesi de Girona, una associació amb el propòsit d’atendre malalts i discapacitats durant tot l’any i impulsora de la peregrinació diocesana al santuari de Lourdes.