Per aquest proper cap de setmana només tindrem els partits dels primers equips del futbol i rugbi


Poca activitat esportiva aquest proper cap de setmana pels primers equips torderencs. Tant el sènior femení del CEEB Tordera com l’Athletic Club Tordera Parc els hi toca descansar segons el seu calendari de la fase regular. Mentrestant el CPTordera de l’OK Lliga Plata tampoc disputarà la jornada per la disputa de la Copa de la Princesa.

El dissabte a les 16:00h de la tarda en directe per Ràdio Tordera, el CFTordera buscarà un bon resultat al municipal d’esports. Rebrà la visita del Celrà, els cuers de la tercera catalana grup 16. Un rival propici per retrobar-se amb les bones sensacions i poder aconseguir novament una victòria a casa.

Pel que fa a l’Associació del Rugbi La Tordera amb moltes baixes sensibles dins la seva convocatòria, afrontarà el duel d’aquesta jornada de la tercera catalana al camp del Terrassa “B”, diumenge a les 12:30h.