Ple extraordinari per aprovar els pressupostos municipals 2020


L’Ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple extraordinari amb dos punts en l’ordre del dia. Destaca l’aprovació inicial del pressupost consolidat de l’Ajuntament de Tordera i del seu Organisme Autònom Ràdio Tordera, per a l’any 2020, com també de les plantilles de personal annexes. El govern municipal confia aprovar el comptes, després que l’any passat es prorroguessin. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde previa pressupost

El ple també proposa sol·licitar la declaració del municipi de Tordera com a zona afectada greument per una emergència de protecció civil (zona catastròfica). Joan Carles Garcia explica que comporta aquesta declaració.

alcalde danys 2

El ple començarà a les 19:00h a l’auditori del Teatre Clavé i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.