LA PERIODISTA I ESCRIPTORA, EMPAR MOLINER SERÀ AVUI A TORDERA PER OFERIR UNA XERRADA D’AUTOR A LA BIBLIOTECA.


La Regidoria de Cultura i la biblioteca de Tordera organitzen avui una nova xerrada-col·loqui d’autor. En aquesta ocasió l’encarregada d’oferir la conferència serà la periodista i escriptora Empar Moliner.
Moliner va debutar com a escriptora amb la col·lecció de relats satírics L’ensenyador de pisos que odiava els mims (1999). Amb la seva primera novel·la Feli, esthéticienne, una comèdia sobre el desig, va obtenir el Premi Josep Pla 2000. La seva última obra és T’estimo si he begut i actualment és col·laboradora de diferents mitjans de comunicació d’àmbit nacional. La regidora de cultura, Maria Angels Cayro, convida a tothom a assistir a l’acte.

La xerrada amb Empar Moliner tindrà lloc avui a les 8 del vespre a la biblioteca.