L’Ajuntament de Tordera i l’equip d’esports de Ràdio Tordera s’uneixen a la campanya #ThoEstasPerdent


Amb l’objectiu principal de promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències, des de la regidoria d’esports de l’ajuntament i l’equip d’esports d’aquesta emissora, ens hem unit a la campanya #ThoEstasPerdent. Una iniciativa que està impulsant el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Pau Megias regidor d’esports exposava els motius principals de l’adhesió al T’ho Estàs Perdent.

Megias campanya 1

A través del departament de comunicació i la regidoria d’esports de l’Ajuntament han convidat a les entitats esportives que els diferents equips es facin fotos fent el gest de tapar-se mitja cara. Ho explicava Pau Megias.

Megias campanya 2

Des de Ràdio Tordera ja fa anys que es segueix i es potencia la difusió de l’esport femení amb els diferents equips en competició del municipi.