ELS MINISTERIS DE FOMENT I MEDI AMBIENT COMENCEN L’ESTUDI D’IMPACTE AMBIENTAL DE LA VARIANT QUE HA D’UNIR TORDERA I BLANES.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va anunciar en el darrer ple municipal, l’inici de l’estudi d’impacte ambiental de la variant que ha d’unir Tordera i Blanes. Concretament, el ministeri de Foment i el ministeri de Medi ambient, són les administracions encarregades d’aquest estudi, que va començar el passat mes de desembre. Aquest projecte alternatiu de variant, va ser proposat per les dues poblacions implicades. En aquest sentit, Joan Carles Garcia, va assegurar que els ministeris han demanat l’opinió de les dues poblacions del resultat de l’estudi.

D’altra banda, l’alcalde de Tordera, també va informar el passat dijous de l’aprovació definitiva dels plans parcials de la Mullera i carretera de Fogars. La comissió d’urbanisme de Barcelona, va donar el vist-i-plau als projectes desprès de les modificacions presentades per l’Ajuntament de Tordera.