El Club Esportiu Tordera ja té obertes les inscripcions per la tercera edició de la Tordera Trail Race


Des de ja fa uns dies el Club Esportiu Tordera té obertes les inscripcions per a la tercera edició de la Tordera Trail Race. Un esdeveniment esportiu que està programat pel diumenge 3 maig, considerada una de les activitats esportives estrelles del calendari torderenc. Com en anys anteriors tindrà tres formats de recorreguts; “express” de 12 quilòmetres, una distància “mitjà” de 22 quilòmetres i el circuit de Marató, 44 quilòmetres. El president del CET Albert Prats explicava al Show dels Esports que la Tordera Trail Race vol ser una cursa adreçada a tothom tenint en compte el potencial i el nivell dels esportistes que hi han participat en les darreres dues edicions.

Prats tordera trail 1

Prats destacava que ja compten amb una experiència després de tres edicions i que durant els propers mesos segueixen diàriament l’evolució de la xifra d’inscrits.

Prats tordera trail 2

Albert Prats avisa als corredors/es que vulguin apuntar-se que ho facin el més aviat possible ja que el preu anirà en augment a mesura que vagin passant els mesos.

Prats tordera trail 3

Per apuntar-vos o consultar tota la informació ho podeu fer a través de www.torderatrailrace.com o bé a través dels diferents perfils a les xarxes socials on van llençant promocions pels interessats de la cursa.