L’ANC de Tordera organitza un bus per anar a Perpinyà el 29F


La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tordera se suma a la mobilització a Perpinyà del proper 29 de Febrer.

L’acte, organitzat pel Consell per la República, aproparà a l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont i els ex-consellers Toni Comín i Clara Ponsatí a la Catalunya Nord per primer cop des del seu exili. Els actuals eurodiputats duran a terme un míting per a rebre als milers de persones que s’espera que s’hi apropin, segons l’organització.

Des de l’ANC de Tordera, ja han obert inscripcions. El president de la territorial torderenca, Joaquim Bou, assegura que les places pel primer autocar estan pràcticament plenes i informa de com es prepara la jornada.

Quim bou perpinyà 1

Des de l’ANC es mostren satisfets pel nombre de places que es van omplint i asseguren que, depenent del nombre d’inscripcions, es podria preparar un segon bus. Per la seva banda, Joaquim Bou assegura que l’acte és un reconeixement cap a la figura dels exiliats i dels empresonats.

quim bou perpinyà 2

Per a inscriure’s poden posar-se en contacte amb l’ANC de Tordera al telèfon 679 47 87 33 (Quim). El bus té un preu de 15€ i sortirà a les 8 del matí des de la parada de l’IES Lluís Companys el proper 29 de Febrer.