El torderenc Narcís Barrera canvia d’aires a mitja temporada pensant amb un possible futur a les banquetes


A finals del mes gener el club de la unió atlètica Horta de la tercera divisió anunciava que el jugador torderenc Narcís Barrera no continuaria vestint la samarreta blanc i negre del primer equip. Un canvi d’aires, que tal i com ha explicat el mateix esportista, està pensat per començar a redirigir un possible futur a les banquetes dins del món del futbol. Ho confessava el mateix Narcís Barrera la setmana passada al Show dels Esports.

Barrera canvi 1

Pel que resta de temporada, Barrera seguirà jugant a la segona catalana amb l’Atlètic Júnior de Sant Cugat, un club on el torderenc ja hi entrena dos equips base. Sobre una possible retirada en aquest curs com a jugador, en Narcís precisava que en cap moment tanca cap porta al CFTordera, lloc on li agradaria acabar la seva carrera futbolística.

Barrera canvi 2

Durant l’entrevista també va confirmar que seguiria vinculat amb l’Horta, ajudant a l’entrenador Nacho Castro amb temes de l’staff tècnic del tercera.