Resultats primers equips torderencs 8-9 de febrer


Aquest proper cap de setmana hem de destacar la suspensió del partit del primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera per manca de jugadors en aquesta jornada. 
 
El dissabte per la tarda va obrir el “carrusel” esportiu el primer equip del CFTordera al camp de l’Aro. Els torderencs necessitats de punts si no volien veure perillar el seu liderat en properes setmanes, van haver de capgirar el gol inicial dels locals i gràcies a una segona part efectiva el resultat final ja no es va moure del 1-2. 
 
El sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana continua somiant amb el seu bon debut a la primera catalana femenina setmana rere setmana. Triomf per un 55-70 a la pista del AESE que situa a les blanques i verdes en posicions de play-off de dalt. 
 
El CPTordera ha fet una passa enrere després d’encaixar una derrota clara en el derbi maresmenc de l’OK Lliga Plata Nord contra el Mataró HC. El marcador final de 6-0 ha fet tornar els grocs i vermells en posicions de descens de la categoria on els equips de baix lluiten per sortir del pou. 
 
Aquesta setmana l’Athletic Club Tordera Parc li tocava descansar.