Aquest dissabte el xou júnior del PA Tordera participa al Campionat de Barcelona de grups xou i quartets


El proper 8 de febrer el Patinatge Artístic Tordera participarà al Campionat de Barcelona de grups xou i quartets amb el seu grup de xou júnior. La competició, que se celebrarà al pavelló municipal Castell d’en Planes de Vic, obre la temporada 2020 de patinatge artístic i és la prova classificatòria per al Campionat de Catalunya. 
 
El PA Tordera sortirà en novena posició d’un total de 9 grups participants de diversos clubs de la província de Barcelona i patinarà una coreografia que porta per títol “Let’s play. Qui es quedi amb la sal… Tindrà un mal final. Que comenci el joc!”.  Com cada any, però, la temàtica és sorpresa i no es desvetllarà fins que les patinadores surtin a pista el mateix dia de la competició. Les entrades per assistir a la competició ja es poden comprar online des de la web de la Federació Catalana de Patinatge. 
 
En joc està revalidar el títol de campiones de Barcelona, que porten guanyant des del 2018 i també la classificació per al Campionat de Catalunya, on la temporada passada es van penjar la medalla de bronze. L’any passat el club també va aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya i va participar per primer cop en la seva història al Campionat d’Europa on van classificar-se en el cinquè lloc.