Aquest proper cap de setmana el Club Twirling Vila de Tordera comença la seva particular temporada amb el repte de continuar ampliant el seu palmarès


Aquest cap de setmana es celebrarà a Santa Bàrbara (Tarragona) la primera jornada de la Copa Catalana de twirling. Des del Club Twirling Vila de Tordera significa obrir el teló de les competicions per aquest 2020 i portar sobre la pista els nous exercicis que durant aquests mesos han anat entrenant amb la seva preparació prèvia. Miriam Aparicio entrenadora i coordinadora de l’entitat torderenca ens explicava els objectius per aquest nou curs.

Aparicio temporada 1

Per aquesta cita, el club torderenc presentarà 33 exercicis la majoria d’ells d’estrena per aquesta copa. A més a més ens avançava quin format de competició seguiran. Ens ho explicava la mateixa Miriam Aparicio.

Aparicio temporada 2

Des del Club Twirling Vila Tordera afronten el cap de setmana com un autèntic “stage” ja que dormiran i conviuran a Sant Carles de la Ràpita durant les 12 hores de jornada del torneig.