El pont afectat a la GI-512/C-35 entre Tordera i Hostalric no té data pel restabliment


La Carretera Gi-512/C-35, via que uneix Hostalric i Tordera, va rebre un greu impacte en el desbordament de La Tordera enmig del temporal Glòria. Les conseqüències d’aquest tram va ser l’esllavissada d’un pont que uneix aquest tram entre els dos municipis. Actualment està intransitable i encara no té data de recuperació o reconstrucció. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, recorda que el gestor i encarregat de recuperar el pont és el Departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya i que encara no ha comunicat una data concreta pel restabliment del servei en aquest tram.

alcalde gi512 1

L’impediment de pas per aquesta via comporta que els vehicles de gran tonatge hagin de canviar el recorregut. L’alcalde explica les conseqüències que pot tenir el seu canvi de ruta en el seu pas pel municipi i per la mateixa carretera.

alcalde gi512 2

Actualment Tordera té dues alternatives viables per substituir la falta de funcionament de la Gi-512/C-35. Per una banda, es pot fer servir la carretera que passa per Fogars, Tordera i Hostalric BV-5122. Per altra banda, també pot ser una solució fer servir la N-II (Nacional II) per Maçanet de la Selva.