IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA D'ENSENYAMENT DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA VALORA POSITIVAMENT ELS PRIMERS...

LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA VALORA POSITIVAMENT ELS PRIMERS DIES DE FUNCIONAMENT DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL.

La setmana passada es va posar en funcionament la nova Llar d’infants municipal, situada al carrer d’Amadeu Vives, darrera de la Llar d’avis Can Comte.
Un total de 42 nens i nenes d’entre 4 mesos i 3 anys van començar sense incidències el període d’adaptació al nou equipament, que està gestionat íntegrament per la Fundació Pere Tarrés.
El període d’adaptació per als alumnes s’allargarà fins al 14 de febrer i durant aquest termini l’horari per als nens i nenes serà de dues hores diàries: de 9 a 11 h o bé d’11 a 1. En aquest període d’adaptació no s’inclouen els alumnes que ja formaven part de la Casa dels Infants, el servei provisional que l’Ajuntament va ubicar al local del carrer Santiago Rusiñol.
A partir del 14 de febrer l’horari de la Llar d’infants serà de 9 a 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda i, a més, s’oferirà als pares la possibilitat de disposar dels serveis d’acollida: de 8 a 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda i del servei de menjador.
La Llar d’infants pot acollir fins a 74 alumnes i, mentre hi hagin places disponibles, es mantindran obertes les inscripcions.

El període de vacances de la Llar d’infants serà exactament igual que el de la resta d’escoles, excepte al mes de juliol, que els pares també podran disposar del servei.
La nova llar d’infants municipal s’ha pressupostat en més de 600.000 € i s’han finançat per les subvencions concedides per la Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb 138.000 ? i l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona amb 200.000 ? i l’aportació de l’Ajuntament de Tordera.
Properament el consistori torderenc organitzarà una jornada de portes obertes per tal que tothom conegui el nou equipament municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES