Prop de 150.000 usuaris de Facebook es van informar sobre el temporal Glòria a través de Ràdio Tordera


El temporal Glòria ha fet que Ràdio Tordera s’hagi convertit aquestes setmanes en un referent informatiu no només a Tordera, sinó arreu del país. La pàgina web de l’emissora, radiotordera.cat, va rebre durant la setmana del temporal Glòria 8.115 visitants. Concretament, aquesta xifra d’usuaris únics es va registrar entre el dilluns 20 i divendres 24 de gener. Aquest nombre de visites representen un augment del 277% respecte a els registres habituals del portal.

Pel que fa a la xarxa social Facebook, disposem d’una dada històrica. Els continguts de Ràdio Tordera reproduïts durant l’episodi del temporal, a través de notícies, vídeos i reportatges van arribar a 148.836 internautes. Aquesta és la xifra de persones que van veure o consultar en algun moment els continguts que penjava l’emissora. D’aquests milers d’usuaris, 58.353 van interactuar amb nosaltres, a través d’un m’agrada, emoticona o comentaris.

A Twitter, els continguts elaborats per l’emissora local van arribar a 80.287 persones. Un material que també vam compartir a Instagram, malgrat que no disposem de dades sobre el seu abast.

Durant l’episodi del temporal Glòria, Ràdio Tordera va destinar tots els recursos humans i tècnics per explicar la situació minut a minut. Gràcies a la coordinació amb el departament de comunicació de l’Ajuntament, es va prioritzar una informació precisa, clara i útil.

Ràdio Tordera vol agrair a oients i internautes la seva confiança amb el mitjà públic local. L’emissora és conscient que la cobertura sempre es pot millorar i es treballarà per assolir aquests objectius.