La regidoria d’esports posa en marxa una iniciativa per atreure turisme esportiu amb el lloguer de les instal·lacions esportives


Dins del marc del Pla Esportiu Municipal, que s’està acabant de redactar per tal de presentar-lo en properes setmanes, un dels punts que es treballa amb força és la promoció del turisme esportiu. Precisament per tal de captar i atraure aquest públic a la nostra població, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament s’informa que conjuntament amb un conveni amb el Consorci de Promoció turística del Maresme, els operadors i empreses que tinguin relació amb el turisme i esdeveniments esportius podran llogar tant el Camp Municipal d’Esports com també el Pavelló dels Països Catalans a través de la iniciativa. Pau Megias regidor d’esports ja avisa que en cap moment es trauran o limitaran horaris a les entitats esportives del poble.

Megias lloguer 1

D’aquesta manera, es vol potenciar aquestes instal·lacions amb la possibilitat d’ampliar-ne d’altres tot depenent de la resposta i acollida que s’aconsegueixi en aquesta primera part de promoció. Ens ho explicava el mateix Pau Megias.

Megias lloguer 2

La posada en funcionament d’aquest nou aplicatiu fa un pas més per posicionar les instal·lacions esportives locals com a referents dins del territori, creant noves sinèrgies i afavorint de retruc la dinamització del sector comercial i gastronòmic a través de l’arribada de nous esdeveniments esportius al municipi.