L’Ajuntament agraeix públicament a totes les persones que han treballat per minimitzar les conseqüències del Glòria


Foto: Amador Garcia

Tordera ha posat punt i a part a un episodi excepcional com a conseqüència del pas del #Glòria a Tordera. El temporal ha deixat molts fronts oberts que es resoldran les properes setmanes i mesos. 

El que hem viscut aquests dies  ja forma part de la nostra història local en imatges i sensacions que serà difícil que s’esborrin.

Per això, l’Ajuntament de Tordera han volgut fer un AGRAÏMENT i un reconeixement públic a totes les persones que han aconseguit gestionar una situació tant complexa com la que hem viscut, minimitzant, en la mesura que ha estat possible, l’impacte de les afectacions que s’anaven produint.  

El consistori recorda que la seva prioritat era vetllar per la seguretat de les persones. I destaca la tasca de diferents àmbits:

Als  Serveis Municipals, els  d’emergències i els de seguretat: Brigada d’Obres, Manteniments i Pagesia, Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Serveis Tècnics i de Medi Ambient, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Serveis Socials, Serveis Personals, Promoció Econòmica, Teatre Clavé, Serveis de Neteja, de Consergeria, Departament de TIC i  Departament de Comunicació. A tots els treballadors i treballadores municipals.

A les empreses que han estat treballant en condicions molt adverses: Aqualia , Abastaments de la Tordera, Artea, David Monfulleda, Excavacions Torres, Transports Julio i RetroColl. També en Santi Manresa, en Juan de Sant Llop, la Noemí i la Estefania Peregrina, la Monte Freixas  i en Manel Moruno.

Als directors dels centres educatius, per la seva comprensió i col·laboració en hores de decisions complicades. I una menció molt especial a l’escola Vedruna per posar a disposició les seves instal·lacions. Moltes gràcies per la comprensió de totes les famílies, docents i alumnes. 

A les Associacions de Veïns per fer d’enllaç i tenir informats al minut de les incidències al territori.

A les entitats esportives i culturals, per entendre la necessitat de prudència i suspendre l’activitat des del primer minut.

Tot el suport a les empreses, negocis  i productors agrícoles que han vist afectada la seva activitat i que han patit danys a causa de les inundacions.

Gràcies al representants públics que han vingut a interessar-se a peu de riu:  President de la Generalitat, Vicepresident, Consellers, diputats, delegat del govern català  i directors generals. Moltes gràcies als grups municipals pel vostre interès. Gràcies per la informació al CECAT i per l’atenció constant d’en Quim Serra del Servei Meteorològic del Maresme.

Gràcies per la cobertura informativa dels mitjans de comunicació que ens han fet visibles arreu i molt especialment a Ràdio Tordera, que han seguit al minut l’evolució de les jornades.

A les persones que van haver de ser evacuades per la seva comprensió i confiança en els serveis municipals a l’hora de seguir les indicacions que els feien arribar. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia es mostrava satisfet de la coordinació davant l’emergència.

balanc temporal 3

Per últim, l’Ajuntament agraeix a tots els torderencs i torderenques per entendre la situació, seguir les indicacions i actuar amb responsabilitat.