El Teatre Clavé acull aquest cap de setmana “Espurnes de microteatre” amb la participació de Pere Cot i Set de Dansa


L’Associació Pere Cot i Set de Dansa, sota el paraigües de la Coordinadora de Teatre Amateur del Maresme participen aquest  cap de setmana 25 i 26 de gener en un seguit d’obres de microteatre al  Teatre Clavé. Sota el títol “Espurnes de microteatre” actuen 4 grups de teatre de la comarca el dissabte i el diumenge,, es fa en sales petites i es comença  tots a la mateixa hora. Son obres curtes de com a màxim una durada de 15 – 20 minuts, El públic es reparteix per anar veient les obres a través d’una persona guia que estarà amb ells. Ens en parlava El president de Pere Cot, Juanjo Martin en declaracions a Ona Maresme.

microteatre 1

Dissabte actuaran el grups:

El Tramvia de Mataró amb l’obra “El càsting” ; El Centre de Canet Mar amb l’obra “Si us plau”; Joventut Artística  Calella  amb l’obra “Deixa’m em pau” i ACR  Pere Cot de Tordera amb l’obra “Especialitat en homes”.

Per diumenge actuaran:

El Centre Moral de Arenys de Munt amb l’obra “Idees fosques”; Col·lectiu de Teatre EPMA  Mataró oferiran “Quin perill de dona”; El Centre de Canet de Mar amb “Una bona advocada” i ACR Pere Cot Tordera amb l’obra ”Especialitat en homes”

El Teatre Clavé habilitarà 4 sales on es representaran les funcions, així ho expliquen Judith Martin i Juanjo  Martin.

microteatre 2

L’horari serà dissabte a les 21:00h. i diumenge a les 19:00h. El preu de l’entrada serà de 5€. Les podeu adquirir al local de Pere Cot, al carrer doctor Fleming, 28 o bé el mateix cap de setmana al Teatre Clavé.