Xerrada informativa sobre els treballs de gestió forestal a Àgora Parc


L’Ajuntament de Tordera, d’acord amb l’Associació de Propietaris Forestals del  Montnegre i Corredor i la Diputació de Barcelona, organitza una xerrada informativa per als veïns d’Àgora Parc el proper 24 de gener a les 18:00h al local social de la urbanització.

La xerrada, que s’emmarca a les actuacions previstes al programa anual del Pla de gestió i millora de les masses forestals del Montnegre i el Corredor, té per objectiu informar els veïns i veïnes sobre els treballs que s’estan realitzant en termes de gestió, prevenció d’incendis i de millora del parc forestal d’Àgora, que compta amb una trentena d’hectàrees de massa forestal.  Així ho avança Martí Rosell, gerent de l’Associació de Propietaris.

xerrada agora

L’Ajuntament de Tordera fa més de deu anys que col·labora estretament amb l’Associació de Propietaris forestals i la Diputació de Barcelona per impulsar les actuacions que es recullen al Pla marc de restauració i millora de les finques forestals del Montnegre i el Corredor.

Els objectius d’aquest pla passen, entre d’altres, per la prevenció d’incendis, per la valorització sostenible i eficient de les finques a traves de la gestió forestal conjunta, per la cura de la permanència i l’estabilitat de les masses en front de pertorbacions i també pel manteniment dels valors intrínsecs dels ecosistemes forestals autòctons del massís.  

La xerrada informativa del proper 24 de gener serà a càrrec de Martí Rossell, gerent de l’Associació de Propietaris, i de Ramon Riera, Tècnic de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de la Diputació de Barcelona.