Poca incidència amb els partits dels primers equips torderencs per aquest proper cap de setmana


La setmana de torderada i les suspensions de molts entrenaments durant els darrers dies no faran modificar massa els horaris dels partits dels primers equips torderencs per aquest proper cap de setmana.

De fet, només estem pendents de la cita del primer equip del CFTordera. Diumenge per la tarda li toca visitar el camp del Palafrugell, una instal·lació esportiva que s’ha vist afectada pel temporal. Fins aquesta tarda no sabrem la decisió oficial definitiva.

Pel fa la resta, el CPTordera de l’OK Lliga Plata amb només un parell d’entrenaments a l’esquena, rebrà demà dissabte a les 20:00h el Jolaseta, un rival directe per la lluita de la permanència. El partit es jugarà al parroquial i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

L’Associació del rugbi la Tordera també jugarà sense canvis aquesta setmana el seu partit a la tercera catalana. Visiten demà a les 16:00h el camp del Ripollès.

L’Athletic Club Tordera Parc jugarà diumenge a les 19:00h al Pavelló dels Països Catalans. Amb només una sessió preparatòria, rebran el líder de grup, el Riudellots. Duel que es podrà escoltar en directe per aquesta freqüència.

Per tancar el cap de setmana, el sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana visitarà la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat diumenge a les 12:15h. Un enfrontament que també es podrà seguir per la sintonia.