L’Associació de Veïns de Mas Móra organitzen per diumenge una caminada fins al Poblat Ibèric de Montbarbat


Amb l’objectiu principal de donar a conèixer la zona i a la vegada fer un reinici de la promoció de l’Associació de veïns de Mas Móra, organitzen per aquest diumenge 26 de gener una excursió fins al poblat ibèric de Montbarbat. Situat en un punt estratègic entre la costa i l’interior, el poblat de Montbarbat és un perfecte mirador des d’on es pot veure el mar Mediterrani  i varies muntanyes com el MontsenyGuilleries o Collsacabra. Sandra Ortega promotora de l’esdeveniment explicava els objectius principals de promoure aquesta caminada.

Ortega Mas Mora 1

Ella mateixa presentava el projecte d’aquesta nova plataforma de la urbanització i com naixia.

Ortega Mas Mora 2

L’excursió fins a Montbarbat serà diumenge a les 9:00h del matí amb sortida a la plaça dels Sis Carrers. Passarà per camins de Tordera Parc i Sant Daniel.  Una activitat oberta a tots els veïns/es de Tordera que preveuen que tingui una durada de 3-4 hores.