Protecció Civil alerta d’una possible crescuda del riu per aquest migdia


Protecció civil alertava aquest matí del desbordament de rieres de la zona de Viladrau i el Montseny que desemboquen a La Tordera. D’aquesta manera, l’aigua d’aquests afluents faria tornar a créixer considerablement el cabal del riu, que en aquests moments a l’estació de Fogars ja és de 197 metres cúbics per segon. Així ho alertava la cap del centre d’operacions d’emergències de Protecció Civil, Montse Font.

Montse font proteccio civil

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que esperen una nova crescuda del riu, però sense arribar a desbordar.

alcalde la tordera dijous

Al Montseny a la zona de Puig sessolles s’han recollit aquest dies 430 litres i a Viladrau 425. D’altra banda, 326 ha de conreu han resultat afectades pel desbordament de la Tordera a Blanes, Malgrat, Palafolls i Tordera, segons el balanç provisional. En concret, Enciam, patata, civada i escarola són els conreus més danyats pel desbordament de la Tordera.