Nit tranquila i sense incidents malgrat les pluges intermitents


Nit tranquil·la i sense incidents al municipi. Tot i les pluges intermitents que hi ha hagut aquesta nit, el cabal del riu ha continuat baixant.

A primera hora del matí Bombers i Policia Local han extingit un incendi originat per una estufa a Can Genovès.

Durant la nit la policia local ha vigilat els habitatges de les persones evacuades sense cap incidència ni afectació. La vigilància serà permanent fins que les persones evacuades puguin tornar a casa seva sense risc.

En aquests moments tots els accessos a les urbanitzacions i polígons industrials estan oberts i son transitables, i avui es reestableix el servei de bus urbà. En aquest sentit la brigada municipal i els serveis d’emergència continuen actius i ja han començat a resoldre les primeres incidències a la via pública i als camins.

Tot i això durant el matí d’avui encara s’esperen pluges i des de l’Ajuntament, Policia i Protcció Civil demanen la màxima precaució ja que “plou sobre mullat”, per tant el terreny està molt tou i pot provocar esllevissades i caigudes d’arbres.

D’altra banda continua l’afectació a la xarxa d’internet a bona part del municipi.