L’Ajuntament activa les evacuacions a la zona de risc davant l’arribada de noves pluges similars a les de la nit passada


Davant les prediccions que apunten al risc d’arribada de noves pluges similars a les d’aquesta nit passada, l’Ajuntament ha activat les evacuacions de la població resident a les zones urbanes de risc.

Actualment les zones son la Carretera de Fogars (des de Plaça Concòrdia fins a Passatge Llibertat), les cases que limiten amb el parc Prudenci Bertrana, els habitatges del camí del passeig fluvial, i carrers Pere Quart, Joan Miró i Mercè Rodoreda.

D’aquesta manera la Policia ha contactat amb els veïns afectats i en total es reallotjaran 170 persones, 30 de les quals passaran la nit a l’escola Vedruna, que coordinadament amb l’Ajuntament, ha posat a disposició les seves instal·lacions. Aquest reallotjament està previst fer-lo a les 20:00h.

Tot i aquestes actuacions, l’Ajuntament seguirà atent a les incidències per si cal emprendre noves mesures.