IniciAppAixí ha estat la jornada en que s'ha tornat a desbordar el...

Així ha estat la jornada en que s’ha tornat a desbordar el riu fins aquest moment

Aquest 22 de gener de 2020 serà històric. La Tordera s’ha desbordat en diferents punts del municipi. Sobre les 4 de la matinada, que baixava amb una força de 280m3/s a sobreeixit a la zona del torho i del mercat de la fruita, entre d’altres. Cal afegir-hi la complicada situació dels cabals de les rieres que dificulten l’accés a les diferents urbanitzacions.

Ho explicava aquest matí, l’alcalde Joan Carles Garcia

alcalde desbordament 1

Policia Local ha pres les mesures de seguretat al respecte. Queda molt afectada la mobilitat, i per això s’ha suspès el transport escolar i els centres d’ensenyament faran serveis mínims.

Hem parlat amb els directors de Vedruna, Serra de Miralles i IES Lluís Companys sobre l’activitat educativa d’aquest dimecres, on  confirmen que demà no hi haurà escola a Tordera.

200122_004

Aquest matí l’ajuntament s’ha posat en contacte amb totes les associacions de veïns del municipi per conèixer a temps real les incidències de la tempesta d’aquesta matinada i poder atendre-les amb la màxima celeritat possible. Es té coneixement d’arbres caiguts, acumulacions d’aigua, esllavissades i caigudes de murs.

Continuen tallats els accessos i sortides a Agora Parc, Sant Ponç i Niagara Parc per acumulació d’aigua. La carretera de Tordera Parc ja s’ha reobert a la circulació.

L’abastament d’aigua a Mas Mora i Sant Daniel s’ha vist afectada per l’aiguat. El subministrament es fa amb dipòsits, per aquest motiu, es demana un ús responsable de l’aigua en aquestes zones.

Joan Carles Garcia parla d’una situació excepcional a la Tordera, no viscuda fins ara, en les circumstancies actuals del riu.

alcalde desbordament 3

Joan Carles Garcia demana molta precaució a la ciutadania i estar atents a les informacions que arribin dels canals oficials.

alcalde desbordament 4

Des dels serveis informatius de Ràdio Tordera seguirem pendents de noves incidències que es puguin produïr.
La previsió és que aquest vespre i nit torni a ploure i pugui tornar a créixer el cabal de riu.

ÚLTIMES NOTÍCIES