El torderenc Joan Antoni Madueño comença el curs esportiu amb un podi a la primera prova de la copa catalana de duatló


El passat diumenge 12 de gener l’esportista torderenc del Club Triatló Blanes Joan Antoni Madueño va iniciar la seva particular temporada esportiva 2020. Dins de la primera prova puntuable de la copa catalana de duatló celebrada a Mataró va aconseguir la tercera posició de la seva categoria. El mateix protagonista ens compartia les seves sensacions viscudes.

Madueño duatlo 1

L’any passat amb 51 anys va completar un total de 27 proves esportives. De moment en té programades 22, ens ho explicava ell mateix.

Madueño duatlo 2

Recordem que la temporada passada en Joan Antoni va poder competir en un campionat del món i a l’espanyol. A més a més, va sumar una primera posició al circuit de triatlons, segon a la copa catalana de duatlons i segon a la prova d’aquatlons. I cap al mes de març tindrà una cita europeista a Huelva.