El temporal provoca diverses incidències a Tordera i el cabal del riu ja supera el nivell d’alerta


El Temporal Gloria continua complicant la situació meteorològica a Tordera. A primera hora del matí la carretera que uneix Tordera Parc amb la carretera N-II es trobava tallada per inundació. L’accés/sortida a la urbanització s’havia de fer per Mas Mora. La brigada municipal ja ha resolt la incidència. També està tallat el camí de Can Tió a Jalpí per caiguda d’arbres.

Aquest matí, Endesa ha resolt totes les avaries que ahir afectaven Tordera. Especialment en zona de les Ferreres i Sant Tou, Can Camps i Hortsavinyà. A mig matí, només quedaven 40 abonats afectats al nucli urbà.

A rodalies, des de l’inici del servei es circula en via única al tram Vilassar – Mataró per condicions meteorològiques adverses, el que afecta trens de les línies R1 i RG1 amb retards de 30 minuts de mitjana. Per a minimitzar l’afectació es reduiran freqüències al tram afectat i es mantindrà la freqüència habitual entre El Masnou i Barcelona.

La Tordera ha incrementat considerablement el cabal. A l’estació de Can Simó a Fogars de la Selva  ahir a la tarda el cabal era de 1,4 metres cúbics segon i aquest matí ja es situa als 80  metres cúbics segon. Es preveu que les pluges continuïn durant les properes hores i, per tant, el cabal pot continuar creixent. Cada hora actualitzarem la informació d’incidències en funció de l’evolució de l’episodi. Seguiu les recomanacions de Protecció Civil i Policia Local als seus canals oficials. Qualsevol incidència cal comunicar-la al 112 o a la Policia Local de Tordera 937640615.