La Colla de Diables de Tordera oferirà un assaig de malabars obert a tothom


La Teranyina, l’espai d’entrevistes a les entitats torderenques, parla amb l’Ivan Romero, un dels caps de colla de la Colla de Diables de Tordera i la Judit Fusalba, que n’és la cap de malabars perquè expliquin els objectius que s’han marcat aquest 2020.

Un dels reptes que s’han proposat aquest any és acostar-se més al poble i aconseguir que més torderencs i torderenques s’interessin per formar part de l’entitat. Actualment, compten amb 80 membres actius però els agradaria atraure més gent. Per aquest motiu, Fusalba explica que estan organitzant assajos oberts a tothom qui vulgui acostar-se a provar-ho, que anunciaran a través de les seves xarxes socials.

Tall assaig obert

Un altre dels reptes d’aquest any és la renovació del sistema de subjecció de les forques que utilitzen en els diferents correfocs. Romero explica que la idea és aconseguir que puguin portar més pirotècnia.

Tall forques

Fa un temps, també van posar en marxa la Colla de Diables Infantils de Tordera. Romero explica que van començar sent una quinzena de nens i que, actualment, han aquesta xifra ha augmentat fins als 80 i en fa una valoració molt positiva.

Tall colla infantil

Actualment, entre altres projectes, estan treballant en la preparació de la segona trobada de bèsties que tindrà lloc durant la Fira del Ram. De moment, les principals novetats són la col·laboració amb la Colla de Geganters de Tordera i la reducció del nombre de colles que hi assistiran per motius d’organització.