S’anul·la la cercavila de cavalls i els tres tombs però es manté la festa de Sant Antoni Abat


L’organització de la festa dels Tres Tombs informa que s’ha suspès l’edició d’enguany de la Cercavila de cavalls i els tres tombs. Els motius són els canvis de protocols de protecció d’animals i seguretat establerts pel departament d’agricultura de la Generalitat. Des de la cooperativa Agrària la Baixa Tordera, Margarita Forts apunta que s’ha anul·lat la cercavila de cavalls i els tres tombs, però es manté la resta de celebració de Sant Antoni Abat, l’esmorzar al parc Prudenci Bertrana a les 9:00h, la missa a les 11:30h i la benedicció d’animals a les 12:00h a la plaça de l’església. Posteriorment, es podrà recollir un obsequi per als animals de companyia beneïts, al pati de la cooperativa Agrària. A les 14:00h també es farà el dinar a les ferreres. En declaracions a Ràdio Tordera, Margarita Forts explica els canvis en la programació.

200117_001

Aquest actes es celebren en motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals.