Nova reunió de treball de la Comissió de joves


Les àrees de Festes i Joventut, amb la voluntat de seguir donant forma a la Comissió jove de festes, treballa per continuar sumant voluntaris i voluntàries que estiguin disposats/des a col·laborar amb les diferents iniciatives juvenils que s’organitzin a Tordera.

Per aquest proper divendres 17 de gener, a les 20:00h al local Emili Vendrell, s’ha convocat la nova reunió de treball de la Comissió que servirà entre d’altres, per parlar sobre la festa del Carnestoltes.

Tots els nois i noies interessats en formar part de la Comissió poden apuntar-s’hi a través del correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. La Comissió jove de festes es va començar a crear aquest estiu per organitzar les noves activitats que s’havien inclòs al programa de festes. La voluntat de les dues regidories és seguir donant forma a aquest organisme consultiu i de participació per seguir impulsant noves activitats durant l’any a Tordera i també donant suport a d’altres activitats ja consolidades.