Horaris dels partits dels primers equips torderencs 18-19 gener


Ja tenim aquí el segon cap de setmana del mes de gener amb la principal novetat que tots els primers equips torderencs ja tornen amb la normalitat esportiva de les seves competicions.

Qui obrirà la tarda del dissabte a les 17:30h serà el CPTordera a domicili visitant la pista del CP Vilanova, un rival directe de la classificació a l’OK Lliga Plata Nord. Els grocs i vermells immersos en una bona ratxa positiva de resultats intentaran lluitar per mantenir-la. Aquest duel serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

A les 18:00h, l’Associació del Rugbi La Tordera afrontarà la segona jornada de la tercera catalana al camp dels Enginyers “C” de Barcelona. El principal repte de l’equip torderenc es poder sumar algun triomf més per aquest tram de curs.

Per de cara a diumenge, tenim un autèntic “carrusel esportiu” a la ràdio. A les 11:30h el primer equip del CFTordera continuarà defensant el liderat del seu grup al camp del Caldes de Malavella en una altre sortida determinant per seguir amb la seva força esportiva. Un partit que podreu seguir per la 107.1FM.

I a les 12:15h serà el torn pel sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana femenina al pavelló dels Països Catalans. Les torderenques rebran el Martinenc per tal de poder-se refer-se de la derrota contundent encaixada la setmana passada. Un enfrontament que també podreu seguir puntualment per aquesta sintonia.

El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc tancarà el cap de setmana el diumenge a les 18:00h a la pista del Lloret Costa Brava després de gairebé un mes d’aturada pel descans nadalenc. Aquest partit també serà seguit per Ràdio Tordera.