El govern preveu aprovar els pressupostos de Tordera en el plenari de gener


Aquest mes de Gener s’aprovaran els pressupostos de l’Ajuntament de Tordera. Després dels 6 mesos de l’acord de govern municipal, arriba el moment clau del pacte de govern entre Junts per Tordera i PSC.

Enguany, si no canvia res, sí que es podran aprovar els comptes econòmics per a Tordera durant aquest proper 2020, després que el comptes es prorroguessin el 2019. El pressupost municipal adoptarà un perfil per acollir les necessitats socials del municipi. A més, també té l’objectiu d’executar definitivament projectes històrics com l’Arxiu Municipal o la ronda de circumval·lació. Així ho detalla l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

proposta pressupostos 1

De la mateixa manera, els pressupostos tenen la intenció d’incloure noves activitats comercials. El sector de Can buscà Sud i de la Mina d’Or de Tordera es veuran capacitades per acollir noves empreses i permetre l’augment de les que ja hi ha gràcies als tràmits urbanístics d’aquestes zones. Aquesta inversió suposarà, segons Joan Carles Garcia, ingressos per l’Ajuntament i un augment dels llocs de feina. L’escoltem.

proposta pressupostos 2

Es preveu que aquest mes s’aprovin els pressupostos en el Ple Municipal del dia 30 de gener.