IniciAppEl govern preveu aprovar els pressupostos de Tordera en el plenari de...

El govern preveu aprovar els pressupostos de Tordera en el plenari de gener

Aquest mes de Gener s’aprovaran els pressupostos de l’Ajuntament de Tordera. Després dels 6 mesos de l’acord de govern municipal, arriba el moment clau del pacte de govern entre Junts per Tordera i PSC.

Enguany, si no canvia res, sí que es podran aprovar els comptes econòmics per a Tordera durant aquest proper 2020, després que el comptes es prorroguessin el 2019. El pressupost municipal adoptarà un perfil per acollir les necessitats socials del municipi. A més, també té l’objectiu d’executar definitivament projectes històrics com l’Arxiu Municipal o la ronda de circumval·lació. Així ho detalla l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

proposta pressupostos 1

De la mateixa manera, els pressupostos tenen la intenció d’incloure noves activitats comercials. El sector de Can buscà Sud i de la Mina d’Or de Tordera es veuran capacitades per acollir noves empreses i permetre l’augment de les que ja hi ha gràcies als tràmits urbanístics d’aquestes zones. Aquesta inversió suposarà, segons Joan Carles Garcia, ingressos per l’Ajuntament i un augment dels llocs de feina. L’escoltem.

proposta pressupostos 2

Es preveu que aquest mes s’aprovin els pressupostos en el Ple Municipal del dia 30 de gener.

ÚLTIMES NOTÍCIES