La Policia Local de Tordera col·labora amb la Policia de Blanes en interceptar una furgoneta aquesta matinada a Can Bartolí


La Policia Local de Tordera amb la col·laboració de la Policia Local de Blanes, han interceptat aquesta matinada a Can Bartolí una furgoneta sostreta implicada en un robatori en una farmàcia de Blanes.

Les trucades dels veïns informaven que havien pogut veure entre tres i quatre homes amb les cares tapades que entraven i sortien de l’establiment, al qual havien accedit després d’encastar una furgoneta contra l’aparador. El vehicle, de grans dimensions i color taronja, l’han fet impactar contra la vitrina per la seva part posterior, trencant un vidre que els ha permès entrar a l’interior del local.

Immediatament que s’han rebut els avisos, s’han enviat totes les unitats disponibles, arribant al lloc dels fets quan tot just feia uns segons que els presumptes autors del robatori havien escapat en direcció a Tordera. La Policia Local de Blanes ha iniciat la persecució mentre, paral·lelament, s’han alertat als Mossos d’Esquadra, així com a les Policies Locals de Tordera i Malgrat de Mar.

El seguiment ha finalitzat al municipi torderenc, després que els sospitosos han xocat frontalment contra un cotxe patrulla de la Policia Local de Tordera que els havia barrat el pas. A partir d’aquí, s’han escapolit a peu camp a través, perdent-se la seva pista per la foscor de la nit que impedia poder fer un seguiment efectiu de la fugida.